Što Vam govori vaše tijelo? | Zdravo sjedenje – SpinaliS Zagreb

Što Vam govori vaše tijelo?

Stručnjaki za sjedenje

Svi znamo već koliko je sjedenje i neaktivnost štetno za ljudsko tijelo. Trudimo se održati naše zdravlje, naše tijelo u formi kako bi mogli obavljati brojne obaveze koje  imamo na dnevnom planu. Kretanje je stalna potreba čovjeka, a tijelo je stvoreno da bi bilo u pokretu. Usprkos tome, suvremeni čovjek sjedi praktički cijeli dan. Slušajte svoje tijelo, osjetite što je za Vas dobro i zdravo.  Ostanite aktivni i uočite promjenu na sebi!

Što SpinaliS radi za Vas?

Kada radimo i planiramo ne razmišljamo puno o zdravlju, osim u slučajevima kada je „problem“ već tu, kada nas boli. SpinaliS će osigurati upravo u tim trenutcima prevenciju, protiv oštećenja kralježnice, koja nastaju svakodnevnim, dugotrajnim i nepravilnim držanjem. Svaki statični položaj gdje je potrošnja energije mala može biti štetan za zdravlje.

Napravite promjenu

Statičnost kao da podsjeća na monotoniju, koja ne može utjecat pozitivno i produktivno. Učinite promjenu koja će donijeti nove spoznaje i veću produktivnost, pojedinca ili kolektiva. Unesite promjene na radnom mjestu, na način da se više krećete, prilagodite radnu jedinicu svome tijelu, svojim proporcijama. Sigurno postoji nešto što svatko može učiniti za sebe, uložite za vlastiti boljitak. Aktivno do zdravlja.

Za najmlađe i starije

Zdrave navike pomoći će djetetu u razvoju, ali i svima nama. Učimo cijeli život. Usvajanje zdravih navika može pomoći i okolini da ih također usvoji. Čovjek je društveno biće tako su i zdrave navike zarazne. SpinaliS će podsjetiti na pravilno držanje, dijete će steći zdrave navike, aktivno sjedište aktivirati će mišiće na svakodnevnoj bazi koji su neophodni za zdravlje kralježnice.

Zdravim sjedenjem do zdravih leđa!

Kada se naviknete na aktivno sjedenje te otkrijete pozitivne učinke na svojem tijelu stolac više nećete mijenjati već imati potpunu i kvalitetnu ergonomiju radnog mjesta.

Comments are closed.