Zašto stolice SpinaliS? | Zdravo sjedenje – SpinaliS Zagreb

Zašto stolice SpinaliS?

Testiranje stolice

Dragi fanovi zdravog sjedenja i stolca SpinaliS,

Zato što se vrlo često susrećemo sa pitanjima, zašto je naš stolac različit od običnog, zašto je tako skup, želimo Vam objasniti zašto.

Testiranje stolice

Testiranje stolice

Bilo da odlučujete između stolaca, ergonomskih uredskih ili SpinaliS, cijena će možda bit ključna za vašu odluku.

Pa zašto za  SpinaliS 5 ili 10 tisuća kn a kao i drugi stolci u uredu ili čak oni koji se pogrešno uzimaju, nadajući da ćete dobiti zdravo sjedenje?

Zašto SpinaliS?

SpinaliS je jedini stolac na tržištu, koji postoji već dugi niz godina, prošao je testiranja za zdravlje i razvoj kralježnice. Također, zbog toga SpinaliS stolac smatra se među najboljim u svijetu i nekoliko je puta bio nagrađen za najbolji uredski stolac godine. Ta testiranja, su znatno financijski koštala što se reflektiralo na finalnu cijenu proizvoda. Čim SpinaliS razvije novi model – SpinaliS stolac od prvog proizvedenog 1999 godine čini već četvrtu generaciju koja mora posjedovati novo testiranje tijekom razdoblja od tri godine na uzorku od pet stotina ljudi.

Tijekom cijelog perioda u danu, svaki korisnik mora bit spojen na dijagnostički uređaj pomoću sonde. Taj uređaj prati što se događa u sjedećem položaju, što uključuje mišiće, kojim intenzitetom, kako utječe na mobilnost zdjelice i kako se ponaša kod degenerativnih promjena kralježnice.

Certifikatom označen kao medicinski uređaj

SpinaliS stolac jedini u Europi (vjerojatno i u svijetu) certifikatom označen kao medicinski uređaj za bolove u leđima. Jako je komplicirano i skupo napraviti stolac koji zaista Vam pomaže sa bolovima, eliminaciji i prevenciji!

Leđna moždina, kad je bilo ispitivanje prvog okretnog sjedala, dosegnula je učinkovitost samo 1 0% od trenutne četvrte generacije. Tako da nema pravila da će svako pomično sjedalo na bilo kojem stolcu stvarno funkcionirati.

Zbog tog razloga, obično drugi proizvode stolce za bol u leđima ali ne da i eliminiraju uzrok –unatoč podesivom stolcu i čak podesivom u poziciji sjedenja ne znači da ćete se riješiti boli u leđima. Često je suprotno.

Stolac je danas postao dio našeg života, neki od nas provedu sjedeći više nego u krevetu. Stoga smo mi odlučili ići putem leđne moždine, efektivno i napraviti stolac koji će stvarno pomoći, nego ići jeftinijim putem kao drugi koji će ponuditi jeftinije ali štetnije za zdravlje.

Comments are closed.