Garancija zadovoljstva | Zdravo sjedenje – SpinaliS Zagreb

Garancija zadovoljstva

Budući da cijenimo naše stranke,  zadovoljan kupac je naš prioritet te prodaji pristupamo vrlo ozbiljno. Svjesni smo da kupujete pravi stolac za nekoliko godina. Stoga, za njegovu kupovinu treba smislena odluka. Dakle, mi ne želimo da naši kupci kupuju “mačka u vreći” i uvijek imaju priliku istražiti i testirati stolce.

Prije kupovine Vam svakako savjetujemo da u našem salonu na Ilici 191D isprobate sve modele SpinaliS i potvrdite svoju odluku.

Svakog kupca rado i profesionalno savjetujemo, ne samo izborom prikladnog stolca za njega, već i potrebnim i odgovarajućim postavkama radnog okruženja. Čak i ako niste sto posto uvjereni da je SpinaliS stolac najbolje rješenje za Vas, ponudit ćemo Vam besplatno testiranje stolca do tjedan dana. Na taj način svatko može iskusiti prednosti na zdravlje sjedenjem na SpinaliS stolcu. Nakon testiranja, gotovo smo 100% sigurni u Vašu odluku kojom nikada neće zažaliti te SpinaliS stolac postaje Vaš lijep asistent za duge radne dane kod kuće ili na poslu.

212_SpinaliS_EKIPA

Ekipa koja brižno i predano izrađuje vaš SpinaliS stolac želi Vam zdravo sjedenje.

S garancijom dobre kupovine omogućujemo kupcu da vrati SpinaliS u roku 30 dana od dana dostave, u slučaju da sjedenjem na SpinaliS stolcu nije zadovoljan.

Kupcu kojem SpinaliS nije zadovoljio očekivanja i želi ostvariti garanciju dobre kupovine vraćamo cijelu kupovnu cijenu u slučaju da je stolac SpinaliS neoštećen vraćen s garancijskim listom i u originalnoj ambalaži. Kupac, koji ostvaruje garanciju dobre kupovine, u slijedećih 12 mjeseci nema pravo na kupovinu novog stolca SpinaliS.

SpinaliS ima trogodišnju garanciju na sve dijelove osim na tkaninu. Savjet: Kod odabira boja vašeg SpinaliS stolca uzmite u obzir kako se svjetlije nijanse brže zaprljaju. Boje tkanina na ljestvici boja kod opisa pojedinog modela su približne. Prirodna obilježja kože i vidljive sirovinske greške nisu predmet reklamacije.

Obavljamo besplatnu dostavu na području cijele Hrvatske između 8 i 15 sati. Stolce dobavljamo nesastavljene te ih je moguće sastaviti u nekoliko minuta.

Sastavljanje kod kupca naplaćujemo posebno.